Coaching met paarden bij burnout gerelateerde klachten

 Coaching met behulp van paarden bij burnout gerelateerde klachten

Heb je last van een burnout, of burnout gerelateerde klachten? Herken je de volgende symptomen?

  • Weinig energie
  • Geen zin in dingen
  • Niet lekker in je vel
  • Angstig, spanning of stress in je lijf
  • Niet kunnen concentreren en nadenken
  • Niet goed kunnen slapen
  • Niet jezelf zijn en niet goed kunnen functioneren

Stel je voor dat je weer wat meer energie hebt, waardoor het lukt om weer in beweging te komen. Dan lukt het ook om stap voor stap, weer wat te gaan doen. Dit klinkt heel simpel, maar dat is het niet altijd.

Hoe krijg je meer energie? Hoe kom je weer in beweging? Dat is nou juist de uitdaging bij een burnout. Wat is een goede balans tussen ontspanning en weer dingen te gaan doen? Sommigen doen juist weer snel te veel. Anderen proberen tot rust te komen en wachten tot ze weer energie krijgen om wat te gaan doen. Eigenlijk wil je gewoon doen wat je wilt, zonder steeds die vermoeidheid en andere klachten.

Als je blijft wachten tot je weer meer energie krijgt, kan dat soms lang duren. Die energie komt niet altijd vanzelf weer terug. Ook op dezelfde manier doorgaan kan uitputtend werken, ook dit helpt niet om van een burnout af te komen. Hoe langer je wacht of hoe langer je blijft doordraven, hoe langer het herstel van een burnout duurt.

Coaching bij een burnout helpt je weer in beweging te komen. Ook helpt het vaak om meer inzicht te krijgen in je burnout. Waar komt dit vandaan en wat kan ik doen? Wat helpt juist niet?

Coaching bij een burnout kan op verschillende manieren. Een traject is het meest gangbare, dit is het meest effectief. Door de ervaring met de paarden krijg je meer inzicht in jezelf en wat je nodig hebt om weer tot jezelf te komen. Losse sessies zijn ook mogelijk.

Ook wanneer je geen ervaring hebt met paarden of paarden spannend vindt, ben je van harte welkom!

 

Neem vandaag nog contact op!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, bel of mail gerust.