Wat zeggen anderen over mij…

Trailerladen

Trailerladen
Trailerladen
Na een ernstig ongeval met onze merrie bij het trailer laden, durfden wij het niet meer aan om haar in de trailer te zetten. Ook ons ander paardje die alles had gezien wilde niet meer in de trailer. Omdat wij op een stal stonden zonder goede faciliteiten en buitenrijmogelijkheden, wilden wij toch weer gaan proberen met hen naar het bos te gaan. Maar: dan moesten ze wel weer in de trailer durven….en sterker nog: wij moesten het ook weer gaan durven….
Toen Natasja Slappendel ons adviseerde eens contact met Liek te zoeken, twijfelden wij geen moment. De eerste trailertraining was al snel een feit. Onze grootste uitdaging was om zelf van ons trauma(slapeloze nachten/herbelevingen) af te komen, maar vooral ook de merrie weer het vertrouwen te geven. En wat een goeie ervaring was het om Liek in alle rust en volledig in harmonie met het paard te zien werken. Wat een vakvrouw!
Al bij de eerste training ging de merrie binnen afzienbare tijd de trailer in.  Ons andere paardje (een echte left brain introvert)bleek ook niet graag in te stappen. Ook met hem bereikte Liek al bij de eerste training een heel goed resultaat en ik durfde hem er zelfs weer zelf in te zetten. Het mooie van deze eerste training was dat wij nu een positief beeld in ons hoofd hadden en dat in de plaats konden zetten van het verschrikkelijke beeld dat zo lang op ons netvlies heeft gestaan.
Toen wij na lang zoeken een andere stal vonden met geweldige faciliteiten en buitenrijmogelijkheden besloten wij daar naartoe te verhuizen. Maar…..nog steeds was het voor ons niet vanzelfsprekend dat we hen in de trailer zouden kunnen/durven zetten. Liek bood aan ons te helpen met laden. Twee ochtenden kwam zij voor dag en dauw om de paarden te laden wat probleemloos verliep. En nu staan we dus op een fantastische stal waar ik gisteren met een grote glimlach een buitenrit maakte met twee hele aardige stalgenoten.
Liek: ik heb het je al gezegd maar vind dat iedereen het moet weten: je bent een vakvrouw en ik heb ontzettend veel respect voor de manier waarop je ons en onze paarden hebt geholpen! Nogmaals ontzettend bedankt hiervoor!

Ellen van Wichen

Grondwerk

Grondwerk
Grondwerk

 

18-11-2017 heb ik jou gekregen ow wat was je niet makkelijk nu bijna 10 maanden verder zijn we echt naar elkaar gegroeid ben trots op baby leer zo veel van jou❤. Thanks Liek voor de lessen😘.
 Annet